موسسه راهی به سوی نور

بهترین کمپ ترک اعتیاد شرق تهران

مواد مخدر فلاکا چیست

تولید و عرضه بیش از ۴۰۰ نوع ماده مخدر صنعتی، طبیعی و مصرف آنها توسط جوانان، یکی از معضلات جوامع امروزی تلقی می‌شود. ماده مخدر فلاکا یکی از جدیدترین و قوی‌ترین مواد روانگردانی است که علاوه بر تاثیرات مخرب بر جسم و روان مصرف کننده، تهدید جدی برای امنیت و سلامت جامعه است. این ماده مخدر توهم‌زا باعث ایجاد حرکات غیرعادی در فرد می‌شود و صدمات زیادی به بدن او وارد می‌کند.

این ماده، محرک قوی سیستم عصبی بوده و بعدها توسط سودجویان در آزمایشگاه‌های صنعتی تولید و به عنوان ماده مخدر توزیع شد. فلاکا ماده ای است که بسیار اعتیاد آور است و به سرعت وارد جریان خون فرد می‌شوذ. صدمات و عوارض آن می‌تواند تهدید بزرگی برای سلامت خود فرد و دیگران باشد. بنابراین در این مقاله سعی کردیم تا اطلاعات جامعی در مورد مخدر فلاکا و عوارض خطرناک این ماده در اختیار شما قرار دهیم تا شما را از صدمات خطرناک آن مطلع کنیم. در ادامه به معرفی چندین روش مرسوم برای ‌ترک این ماده مخدر افیونی خواهیم پرداخت. با ما همراه باشید.

مخدر فلاکا یا زامبی (flakka zombie)

ماده مخدر فلاکا Flakka یک ماده توهم‌زا و خطرناک در دنیا شناخته شده است و که به صورت صنعتی ساخته می‌شود. به این ماده مخدر، صورت زخمی، ابر نهم، نفس شیطان، گرول، رعد و برق سفید یا اشک شیطان نیز گفته می‌شود. فلاکا در آزمایشگاه‌ها به نام آلفا- پی وی پی شناخته می‌شود و یک محرک آمفتامین به نام کاتیون است. این مخدر از لحاظ مصرف و احساسی که در فرد ایجاد می‌کند شباهت زیادی به کوکایین دارد. به همین دلیل این ماده جایگزین کوکایین گران قیمت در بین مصرف کنندگان شده است.

ماده توهم‌زا فلاکا به دلیل اینکه جنون شدیدی در فرد ایجاد می‌کند به زامبی نیز معروف شده است. چرا که افراد پس از مصرف این ماده مخدر رفتارهای دیوانه واری از خود نشان می‌دهند و مانند زامبی‌ها حرکات عجیبی انجام می‌دهند. حتی مشاهده شده که در این افراد عوارضی چون ‌هایپرترومی ‌و توهم آدم خواری نیز ایجاد شده است. افراد پس از مصرف فلاکا احساس می‌کنند که توسط گروهی از مردم تحت تعقیب هستند که سعی در کشتن آنها دارند. این افراد پس از مصرف برای خود و دیگران خطرناک می‌باشند و برای مهار آنها باید از بخش اورژانس و گروه‌های امدادی کمک گرفت.

ماده خطرناک فلاکا یا مخدر زامبی

در ابتدا این ماده مخدر به صورت صنعتی در پاکستان و چین تولید شد. سپس به دلیل محبوبیت آن در بین جوانان، در ایالات متحده نیز توزیع شد. در اواخر سال‌های ۲۰۱۴ و ۲۰۱۵ خطرات ناشی از این ماده خطرناک بیشتر دیده شد و بیمارستان‌ها افرادی را با علائم پارانویا و توهمات مافوق بشری مشاهده کردند. این ماده توهم‌زا توسط کشور چین داخل قوطی‌های کوچک دارو و یا بسته‌های پلاستیکی بسته بندی شده و سپس با نام داروهای گیاهی و با قیمت ارزان به سراسر جهان توزیع می‌شد.

پیشنهاد مطالعه: وید چیست

روش های مصرف فلاکا:

این ماده مخدر خطرناک شبیه ماده ای به نام نمک حمام است و به روش‌های مختلفی مصرف می‌شود مانند:

  • کشیدن فلاکا
  • حل کردن در آب
  • تزریق مخدر فلاکا
  • قراردادن در مقعد
  • پختن همراه با غذا

عوارض سوء مصرف ماده مخدر فلاکا

فلاکا از جمله مواد مخدری است که بسیار سریع وارد خون می‌شود و عوارض جبران ناپذیری را بر جسم و روان فرد مصرف کننده می‌گذارد. این ماده خطرناک خیلی سریع باعث اوردوز مصرف کننده می‌شود، زیرا مصرف کننده بعد از کشیدن این ماده دیگر هیچ کنترلی بر روی رفتار خود نخواهد داشت.

یکی از خطرناک‌ترین عارضه این ماده مخدر، امکان آدم کشی و آسیب زدن به خود است. چرا که این ماده باعث ایجاد توهم آدم خواری در فرد مصرف کننده می‌شود. همچنین این ماده سمی‌ پس از ورود به خون، باعث صدمه به کلیه‌ها و کبد می‌شود. از عوارض دیگر فلاکا می‌توان به‌ هایپر‌ترومی‌ اشاره کرد. این افراد با بالا رفتن دمای بدنشان اقدام به پاره کردن لباس خود می‌کنند و رفتارهای عجیبی از خود نشان می‌دهند.

عوارض کلی Flakka Zombie شامل موارد زیر است:

  1. توهم شدید
  2. هذیان گویی
  3. پارانویا
  4. حس تهاجمی
  5. عدم تمرکز
  6. افزایش فشار خون
  7. افزایش دمای بدن تا ۱۰۸ درجه
  8. بالا رفتن ضربان قلب
  9. تعریق زیاد
  10. خونریزی داخلی
  11. تشنج
  12. نارسایی کلیه و کبد
  13. بیماری قلبی
  14. رفتارهای جنون آمیز
  15. اضطراب و پریشانی

تاثیر مصرف ماده مخدر فلاکا بر سیستم عصبی

فلاکا پس از مصرف سریعا وارد جریان خون می‌شود و احساس سرخوشی ایجاد می‌کند. این سرخوشی به دلیل شباهت این ماده به سروتونین و دوپامین در مغز است. احساس سرخوشی این ماده مخدر مانند کوکائین و بسیار قوی تر از ماری جوانا است، اما عوارض آن تا ۱۰ برابر خطرناک‌تر از کوکائین است. اما متاسفانه، به دلیل قیمت ارزان فلاکا، افراد بیشتر به سمت این ماده افیونی خطرناک می‌روند. این ماده مخدر معمولا در جشن‌ها و مهمانی‌ها مصرف می‌شود و خیلی سریع فرد را گرفتار اعتیاد می‌کند.

عوارض مواد مخدر فلاکا
توهم شدید عوارض مواد مخدر فلاکا که حالت زامبی را تداعی می کند.

مصرف فلاکا در دوز کم باعث ایجاد سرخوشی می‌شود و عدم هوشیاری را در فرد مصرف کننده ایجاد می‌کند اما دوزهای بالای این ماده مخدر خطرناک باعث ایجاد جنون، انقباض، توهم، هذیان گویی و تشنج می‌شود.

از تاثیرات دیگر این ماده مخدر افیونی بر سیستم عصبی می‌توان به تکان خوردن‌های عجیب اشاره کرد. در واقع این ماده بر روی فیبرهای ماهیچه ای و عضلانی فرد نیز اثر می‌گذارد و باعث حرکات غیرارادی می‌شود. کاتیون‌های مصنوعی موجود در فلاکا باعث ایجاد علائمی ‌مانند اضطراب، پارانویا، لرزش، افسردگی و مشکلات خواب شود. این عوارض تا مدت‌ها بعد از مصرف در بدن فرد مشاهده می‌شود و فرد دچار جنون آنی می‌شود.

روش ‌های ترک اعتیاد مخدر فلاکا

زمانی که فرد معتاد به فلاکا تصمیم به ‌ترک می‌گیرد، باید توجه داشته باشد که میزان وابستگی او به ماده مخدر ممکن است شرایط ‌ترک را سخت‌تر یا راحت‌تر کند. ‌ترک مخدر فلاکا ممکن است با عوارضی چون افسردگی، احساس ناامیدی، تنبلی و فراموشی همراه باشید. اما نگران نباشید، چرا که این عوارض بعد از مدتی از بین می‌رود و شما می‌توانید مانند افراد عادی به زندگی خود ادامه دهید.

بهترین روش‌ها برای کمک به معتادان فلاکا، همراهی و ایجاد انگیزه و اراده در آن‌ها است. چرا که فرد معتاد به دلیل وابستگی شدیدی که به این ماده دارد، ممکن است دوباره به سمت مصرف آن کشیده شود. متاسفانه مواد مخدر قبل از هر چیزی، اراده فرد را از بین می‌برد. بنابراین ایجاد انگیزه و اراده در افراد معتاد کمک شایانی خواهد کرد.

از دیگر اقدامات لازم جهت ‌ترک اعتیاد به فلاکا می‌توان به ورزش کردن و مصرف خوراکی‌های مفید اشاره کرد. چرا که مصرف ماده مخدر فلاکا باعث کاهش قدرت سیستم ایمنی بدن می‌شود و این موارد می‌توانند باعث بهبود سیستم بدن شوند. مصرف میوه‌هایی مانند هندوانه، تمشک، انار، زغال اخته می‌تواند به سم‌زدایی بدن کمک کنند. همچنین مصرف غذاهای حاوی آنتی اکسیدان می‌توانند از عوارض قلبی ناشی از سوء مصرف این ماده خطرناک جلوگیری کنند. در ادامه به معرفی چند روش ‌ترک اعتیاد می‌پردازیم.

روش تحریک الکترونیکی

تحریک الکترونیکی یکی از به روزترین روش‌های‌ ترک اعتیاد است. از این روش برای درمان اعتیاد به مواد افیونی استفاده می‌شود. این روش می‌تواند به تسهیل روند درمان و کاهش علائم ‌ترک کمک کند. در این روش از دستگاه NSS-2 Bridge استفاده می‌شود که به پشت گوش متصل می‌شود. این دستگاه از خود پالس‌هایی منتشر می‌کند که علائم ‌ترک اعتیاد را کاهش می‌دهد.

روش ماتریکس

مدل ماتریکس یک دوره درمان ۱۶ هفته ای برای‌ ترک اعتیاد است که برای افراد معتاد به کوکائین و مواد مخدر مشابه استفاده می‌شود. این دوره درمان شامل سه مرحله درمان شناختی، مصاحبه انگیزشی و مدیریت وابستگی است. در این روش فرد باید چند ساعتی را در مرکز درمانی تحت مشاوره باشد و در کنار آن از روش‌های‌ ترک اعتیاد در منزل نیز استفاده می‌کند.

روش سم‌زدایی

ماده مخدر فلاکا به دلیل اینکه یک ماده مخدر بسیار قوی است، باید به صورت ریشه ای درمان شود. بنابراین گاهی پزشکان توصیه می‌کنند تا بدن فرد سم‌زدایی شود. در این روش به کمک دستگاه‌های پیشرفته، ماده مخدر از خون فرد خارج می‌شود. تعداد جلسات بستگی به دوز مصرفی فرد دارد، بنابراین جهت انجام این روش حتما با پزشک متخصص مشورت کنید.

نتیجه گیری ….

موسسه ‌ترک اعتیاد راهی به سوی نور با ۲۰ سال سابقه درخشان در زمینه ‌ترک انواع مخدر، در خدمت شما عزیزان است. این موسسه دارای تمامی ‌مجوزهای سازمان بهزیستی بوده و با ارائه بهترین خدمات، شما را به زندگی سالم خود برمی‌گرداند. همچنین تیم متخصص و با تجربه این موسسه در تلاش است تا این بلای خانمان سوز را زندگی شما دور کنند.

قدم اول برای پذیرش در این موسسه، مراجعه بیمار به همراه یک معرف بوده و سپس آزمایشاتی برای سنجش دوز مصرفی بیمار صورت می‌گیرد و تمام نتایج توسط پزشک مورد بررسی قرار می‌گیرد. درمان به کمک سم‌زدایی و انجام مشاوره جهت افزایش اراده و انگیزه انجام می‌شود. همچنین پکیج‌های آموزشی در اختیار نزدیکان بیمار قرار می‌گیرد تا آنها نیز بتوانند سهمی‌ در درمان این بیماری خانمان سوز ایفا کنند.

در آخر، از آنجایی که ماده مخدر فلاکا یکی از مواد افیونی خطرناک و قوی است ترک و رهایی از آن نیز نیازمند تیم متخصص و با تجربه است. تیمی‌ که بتواند بدن شما را از این مواد مخدر سم‌زدایی کند و عوارض ‌ترک را کاهش دهد. بنابراین قبل از هر اقدامی‌ با مشاوران ما تماس بگیرید تا شما را جهت‌ ترک این ماده افیونی راهنمایی کنند.

 

گردآوری توسط: موسسه راهی به سوی نور

فهرست مطالب

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

سایر مطالب پیشنهادی...