نشانه های اعتیاد به شیشه
شیشه موجب رها شدن مواد شیمایی به نام ” دوپامین ” و “ نوراپی نفرین ” در مغز می شود که موجب برانگیختگی سیستم عصبی مرکزی می شود. مصرف شیشه در دوز پائین تر موجب افزایش هوشیاری ، از بین رفتن گرسنگی و خستگی می شود . مقدار زیاد شیشه نشاط و سرخشی زیاد را در فرد مصرف کننده به وجود می آورد. مصرف شیشه در دوزهای خیلی زیاد ممکن است برقراری پارانویا و رفتارهای عجیب و غریب را ایجاد نماید. افزایش ضربان قلب ، فشار خون و درجه حرارت بدن با مصرف شیشه در بدن ظاهر می شود.
همانطور که گفته شد فرد مصرف کننده شیشه ممکن است بر اثر مصرف تا روزها و هفته ها احساس گرسنگی و خستگی نکند تا اندازه ای که این وضعیت از توان بدن یا مغز خاج می شود و بدن از کار می افتد .برخی از افراد که در پارتی های شبانه و همانی ها ، شیشه مصرف می نمایند ممکن است آنقدر به رقص و فعالیت شدید بپردازند که در نهایت از حال بروند.
خشم، پرخاشگری، سوءظن، بدبینی، افسردگی ، بی تدبیری، عدم آرامش و … از انواع رفتار و واکنشهای فرد مصرف کننده و معتاد به شیشه است . اعتیاد به شیشه در افراد موجب بروز رفتارهای غیر عادی می شود. اطرافیان فرد نیز به سادگی می توانند با تشخیص این تغییرات رفتاری از مصرف شیشه در فرد اطمینان کسب کنند.


علاوه بر مسائل و رفتارهای روانی، شیشه بر روی سلامت جسمانی نیز تاثیر سوء می گذارد .مواردی همچون مشکلات گوارشی، مشکلات در گردش خون، فساد دندان، از دست دادن وزن و … دیگر از آثار ناخواسته مصرف شیشه است. اما حادترین آثار مصرف شیشه همان علائم روان پریشی است که منجر به جدا شدن فرد از واقعیت و اجتماع می شود.
-
تاثیر مصرف شیشه در گذر زمان
- زخم های پوستی و آکنه
- پوسیدگی دندان ها
- مقاومت پایین در برابر بیماری ها
- آسیب به اندام ها به ویژه شش ها، کبد و کلیه ها
- دندان سایی
- کمبود ویتامین ها و مواد معدنی
- خستگی مزمن
- اضطراب
- بی قراری و پرتحرکی
- پرحرفی و احساس فشار برای صحبت کردن
- داشتن حس توانمندی و قدرتمندی
- پرخاشگری و تحریک پذیری
- از دست دادن حافظه
- احساس قلقلک و گرمی در پوست
- سوء ظن، بدگمانی و حالت پارانوئید
- رعشه
- خشک شدن پوست و خارش آن
- افسردگی
- روان پریشی ناشی از مصرف مواد
- نوسانات هیجانی
- تغییر در رفتار فرد معتاد
ترک انواع مواد مخدر در کمپ ترک اعتیاد راهی به سوی نور : 77181672 تلفن تماس